onsdag 20 maj 2009

Mot Sd är det legitimt att bära sig åt hur som helst.

Jag känner inte till något parti som någonsin blivit behandlat på det sätt som man gör med Sd. Inte ens Ny Demokrati. De etablerade måste vara halvt skrämda till döds av de framgångar som Sd haft på senare tid. Ingen har ju heller lyckats något vidare med sina patetiska försök till debatt eller med sin organiserade smutskastning.

Har någonsin ett studieförbund som ABF haft speciella kurser för hur man ska "hantera" ett politiskt parti? Sverigedemokraterna - ett parti som andra?
En studiecirkel om Sveriges största parti utanför riksdagen.
Innehåll: Vår mörka historia, hur partiet kan bemötas mm.

Har någon handgripligen försökt kasta ut representanter för ett parti från skolor m.m.? Nu är detta tydligen helt okey men bara när det gäller sverigedemokrater förstås.Rektor tog till våld mot sverigedemokrat

Nu verkar det som om media till viss del försöker låtsas som om vi inte finns. I opinionsundersökningar nämns Piratpartiet och lilla SPI men Sd finns inte med i debatten. Undrar vad de ska hitta på härnäst för de kommer ju aldrig att förstå att det är politiken det handlar om.

1 kommentar:

Milla sa...

Nåt positivt här i trakten är att Runar Filper som sitter i Sunnes kommunfullmäktige (och är vår DS Ordf.) har blivit inbjuden till en form av frågestund ang EU på Geijerskolan. Där var alla partier inbjudna och det visar vilken styrka den skolan faktiskt har. Till och med min (o)favorit Gudrun Schyman kommer att delta, så det finns viss tyngd bakom den kvällen