lördag 2 maj 2009

Är Eurabia planerat sen länge?

"Inför FN:s generalförsamling 1974 uttalade den algeriske presidenten Houari Boumdienne följande och utan några omskrivningar. ”En dag kommer miljontals män att lämna den södra hemisfären för att ta sig till den nordliga. Men inte som vänner. De kommer att komma som erövrare och de kommer att erövra era länder genom att uppfylla dem med sina egna barn. Segern skall komma genom deras kvinnors livmödrar”.

Var detta en särdeles framsynt man eller fanns tecknen där för alla att se om man bara ville? Var det redan då tabu att prata om något som hade med dessa folkförflyttningar att göra?
Läs mer hos EU-granskning

3 kommentarer:

Anonym sa...

Läste från EU-gransknig. Kanske är detta förklaringen inte bara intåget hos oss. Kolla den enorma mängd moskeer som byggts i USA. Vad säger "the marines" och övriga stridisar där om detta, eller är det tabu innom USAs arme att diskutera. Hålls befolkningen okunnig där också. Fy satan vad läskigt, man känner sig verkligen maktlös. Men så får vi inte tänka, då är ju allt förlorat på förhand.
midgardsjarlen

Gammelsvensk sa...

Det är nog mycket i USA som befolkningen inte vet. Se´n om de är ointresserade eller om de medvetet hålls oinformerade förtäljer inte historien.

Vet folket vad deras president Barrack "Hussein" Obama har för religiös hemvist? Har det utretts ordentligt var han egentligen är född?

Anonym sa...

Var USAs nuvarande president är född någonstans tycker jag fortfarande är höljt i dunkel. Skulle han ej vara USA-född tog jag det som en gudasänd upplysning. Vilken kalabalik det skulle bli. Nu förväntar jag mig förstås på att Republikanerna känner till sanningen. Att de ej reagerat måste antingen bero på att han är USA-född eller annars att de sätter kniven i hans rygg vid rätt tidpunkt.
midgardsjarlen