onsdag 8 april 2009

Vi vann!

Att vara nationalist är ju tusan så allvarligt. Hoppas det går an att vara lokalpatriot. HEJA FÄRJESTAD!

8 kommentarer:

Antiism sa...

Bara att gratulera er Värmlänningar till SM guldet :)

Anonym sa...

Med all förståelse för er förvåning vill jag meddela mitt totala ointresse för fotboll, hockey och liknande SKRÄNsporter. Man undgår det ju inte när man ser på nyheterna och måste då skruva ner ljudet till noll. Trots detta kan jag visst förstå er ohöljda glädje vid seger, (och ofta okontrollerade ilska vid förlust). Ni ser ju så innih.....e glada (och fulla) ut, så för tusan GRATTIS!

Anonym sa...

Förlåt, glömde skriva mitt namn.
midgardsjarlen

Anonym sa...

Att glädas med sitt favoritlag, blir snart olagligt med tanke på hur många som kan bli kränkta! Som äkta gurka, fick jag fira bandyguldet i lönndom med några lokalpatrioter..hehe..Glad påsk på dig din gamle viking..

Anonym sa...

I lönndom? Pyttsan jag vet nog var skon klämde. Ni ville inte dela med er av eldvattnet, det kunde ju inte räcka åt alla gurkor som skulle komma drällande. Påminner mig om en gång när jag var hembjuden till en kompis på surströmmingsskiva då det plötsligt bankade på dörren och någon ropade genom brevinkastet, SLÄPP IN MEJ, JAG ÄR NORRLÄNNING. Det var en granne i samma trappupgång. Där funkade ingen lönndom.
midgardsjarlen

Anonym sa...

Sorry, gurkan är bara Blodsven som missade signaturen. Jarlen, ja inte fan ville vi dela med oss till halva stan..

Gammelsvensk sa...

Jag är väl inte överdrivet intresserad av sporten som sådan men man sumpar ju inte en anledning till att fira.

Anonym sa...

Väldigt trevligt höra Gammelsvensk och min broder Blodsven ha det fornnordiska intresset att höja bägarna. Fortsätt festa, alla skäl godtages.
midgardsjarlen