tisdag 14 april 2009

Också en variant!


I England avslöjades i maj 2008 den 42-årige algeriern Sahnoun Daifallah med att gå runt och spruta ut en blandning av urin och avföring över bl a matvaror och böcker.

Nu har Sahnoun Daifallah dömts till nio års fängelse för flera attacker mot butiker i England. Fyra matbutiker och pubar utsattes av en mycket obehaglig attack i maj 2008. 42-årige Sahnoun Daifallah har nu dömts för att ha spridit sin avföring på hyllor och matvaror i Gloucestershire.

Kemisten med algeriskt ursprung sprayade blandningen på matvaror på Air Ballon Pub den 14 och 16 maj. Han förflyttade sig sedan till Waterstones bokaffär där han fortsatte att sprida ut sin avföring.

Vid rättegången som hölls i mars i år sa domare Carol Hagen att Sahnoun Daifallah var ”en potentiellt mycket farlig man”. Domstolen kallade både kunder och butiksbiträden som vittnen vid rättegången. Enligt dem sågs Sahnoun Daifallah i båda butikerna med en väska som utsöndrade ånga som han sprutade på hyllorna.
Butikerna tvingades till omfattande sanering och fick stängas ner i flera dagar. Den totala kostnaden för den uteblivna handeln och de förstörda varorna uppskattas till motsvarande 8,5 miljoner kronor. När polisen gjorde husrannsakan hemma hos mannen fann man ett lager av bajsblandningen tillsammans med dokument med planer på att sprida avföringen i flera städer däribland Bristol och Birmingham.

Daifallah som uppges ha fantiserat om biologiska vapen dömdes även för ett märkligt vapeninnehav. Utöver lager med avföring hade han en katapult avsedd för stenkulor. Sahnoun Daifallah försvarade sig själv i rätten och står fast vid att han är oskyldig, rapporterar BBC.
Webmagasin Rebell

2 kommentarer:

Milla sa...

Tänk dig en sån med saringas nästa gång..Vilka dårar världen har du, undrar vad han ville uppnå? ..haha..

Anonym sa...

Ni skall se att det kliar i Mona&kompanis fingrar att få räcka honom ett PUT-beslut om dom finge honom frisläppt. Den snubben passar ju helt in i deras övriga menagerie.
midgardsjarlen