fredag 3 april 2009

Monas heta homokyss


Är detta en förtroendeingivande partiledare och ev. blivande statsminister? Ena stunden befinner hon sig i en moske i muslimsk utstyrsel med allt vad det innebär, för att i nästa offentligt visa upp en sida som inte på något vis harmonierar med uppträdandet i mosken.

Jag förstår att hon vill visa sin stora tolerans och öppenhet men här demonstrerar hon väl även ett visst mått av ren dumhet. Försöker hon bygga broar mellan människor och kulturer eller var detta hennes stund att "komma ut"?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om du menar "ut ur garderoben" så är det nog där hon blev vansinnig bland alla sina lik. Trevligt att zombien Måna gräver sin egen grav. Första gången den häxan har gjort ett hederligt dagsverke. Gräv djupt Måna.
midgardsjarlen

Gammelsvensk sa...

Vad gör man inte för lite propaganda?.Man kan undra om hon skulle kunna tänka sig att uppträda på detta viset med sin egen man? Skulle inte tro det.
Försöker föreställa mig någon av de andra partiledarna i samma situation. Går inte.

Anonym sa...

Lars Ohly skulle säker kyssa vem som helst var som helst för några ministerposter i en inbillad regering. Dyker pisslisan Gudrun även upp blir det nog ett riktigt snaskigt kalas.
midgardsjarlen