lördag 18 april 2009

Frigjorda Sverige?


Jag försöker leva efter mottot "gör vad du vill så länge det inte skadar någon annan".

Jag måste dock tillstå att jag har lite svårt med förtroendet för denne riksdagsman. Fredrik Federley- alias Ursula

6 kommentarer:

Milla sa...

har jag missat nåt? Han har ju iofs varit på tapeten i dagarna för sitt bloggande, men är han transa? Ja jisses..

jag håller med dig, att man ska ha överseende med mycket av respekt. men vissa saker blir svåra när det handlar om förtroende.. Fast kanske man kastar sten i glashus, eftersom vi alla har saker i vårt bagage som kanske någon annan anser vara icke-förtroendeingivande..vad vet väl jag..Men detta var lite häftigt..

Gammelsvensk sa...

Han uppträder som dragqueen på en gayklubb. Det får han gärna göra vad mig anbelangar men mitt fötroende för honom som politiker blir lite naggat.

Anonym sa...

Håller med dig Gammel, att fjanten bögar runt är hans ensak. Men makt ska dom tamejfan inte ha, litar inte på perversa människors omdömen....Blodsven

Anonym sa...

"Ursula" fick 1.391 personröster i valet 2006 så många tycker tydligen att han inger förtroende.Centern bör satsa på en sån kille, varför inte ha bilden som valaffisch 2010.Nej ni alla, det är verkligen synd om moder Svea! Marianne

Anonym sa...

"Jag måste dock tillstå att jag har lite svårt med förtroendet för denne riksdagsman. Fredrik Federley- alias Ursula"

Onekligen.

De hyggliga Centerpartister som jag har sett omkring mig i Värmland under hela mitt liv måste undra när de ser och hör denna dekadente och tillgjort übersmarte goddagspilt kommentera samhällsproblemen – i Centerpartiets namn! Att föreställa sig närvaron av denna ”varelse” i Centerns lokala samlingslokal här i närheten under ett möte är omöjligt. En rymdvarelse från Neptunus skulle inte vara mer främmande i sammanhanget.

Om något så är han den tydligaste exponenten för ett Centerparti som idag lyckats rea ut allt vad gammelmoral och socialkonservatism heter ur sin partisjäl.

Mikael Gustafsson, Säffle

Anonym sa...

Önskar han levt under gamle Hedlunds tid, då hade högafflarna kommit fram till gatloppet minsann.
midgardsjarlen