torsdag 25 juni 2009

Något att stilla bedja om

EU är en mycket odemokratisk och knepig union. Man kunde tycka att villkor, och framförallt lagar, skulle vara lika för alla medlemsländer men icke. Nu ska ju Irländarna till varje pris förmås att rösta ja till Lissabonfördraget och detta ska man fixa genom att erbjuda dem vissa undantag som inte resten av EU kommer att få åtnjuta.
"Enligt det förslag som cirkulerat får irländarna tydligt på papper att fördraget inte kommer att påverka deras skattesystem, deras abortlagar och militära neutralitet. De flesta verkar ense om att det är viktigt att ta irländarnas oro på allvar och vill dessutom se att irländarna röstar ja denna gång."

Käre Vaclav Klaus samt Irlands folk!
Skulle ni vilja vara snälla och rösta nej till Lissabonfördraget? Vi svenskar sätter vårt sista hopp till er eftersom våra egna företrädare en gång för alla har bestämt sig för att sälja ut vårt land och överlåta hela bestämmanderätten på den blivande superstaten EU.

Sedan långt tillbaka har Sverige bebotts av ett strävsamt och ärligt folk som har satt landet och dess invånares väl i första rummet. Tyvärr så är förhållandet numera annorlunda och karaktären hos stora delar av den svenska befolkningen verkar ha tunnats ut. Inte mycket verkar finnas kvar av den seghet och kämpaglöd som en gång var kännetecknande för oss svenskar. Numera ska man som svensk istället krypa, lisma och bluffa så mycket som går för att skaffa sig fördelaktiga positioner och därmed en stor och välfylld kassakista.
Reinfeldt riskerar...

Inga kommentarer: