fredag 26 juni 2009

En stor artist är död!

Som vanligt så blir det mycket prat och spekulationer, ris och ros när en känd människa dör. Michael Jackson är inget undantag. Hela morgonprogrammet på Tv4 har tillägnats honom och man har ringt upp en del artister för att få höra deras uppfattning om hans talang. De flesta anser honom vara en stor artist och de som träffat honom beskriver honom som en lågmäld och ödmjuk människa. Det har naturligtvis även varit en del prat om hans plastikoperationer.

Alexander Bard var en av de artister man ringde upp. Han hade inget gott att säga om Jackson. Han ansåg honom vara en medioker artist som inte var speciellt musikaliskt begåvad. Och det ska komma från en man som byggt sin egen karriär på lederhosen, pipskägg och homosexualitet?

I mina ögon var Michael Jackson en unik artist som både dansade och sjöng fantastiskt bra. Han kanske inte mådde så bra privat men vem hade gjort det om man haft en liknande karriär?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan bara säga att M Jackson inte var min grej, men han sålde ju skivor mer än de flesta så nog fan hade han talang. Att låta en "storhet" som stjärtgossen Bard ens ha en åsikt i sammanhanget är ju tamejfan en tragedi. Ett tips gammelsvensk: Gå in på youtube och lyssna på ex.vis Merle Haggard, Johnny Paycheck, David Allan Coe, Highwaymen och Tompall Glaser så snackar vi musik för vuxna....Blodsven

Gammelsvensk sa...

Han var inte direkt min största idol heller men tusan så mycket trevligare att både lyssna och titta på än Alexander Bard.

Anonym sa...

Djävla hysteri! Både Michael Jackson och Alexander Bard hamnar i samma sopsäck vad mej anbelangar, Den förste en utfreakad sprattelgubbe och den andre en slemhög.
midgardsjarlen

Anonym sa...

Larger than life, men inget musikaliskt snille. Men tre tidlösa klassiker till skivor gjorde han allt... o det är inte dåligt.

Mikael G