tisdag 9 juni 2009

Därför är socialdemokratin död!

Varför har många sådant agg till just Sverigedemokrater? Vi är ju långt ifrån de enda som tycker att det har gått för långt med invandringen och dess följder. Det finns partier som är mycket mer extrema och har sina manifestationer med höjd högernäve och diverse andra attribut som definitivt skulle klassas som nazistiska men de blir inte på långa vägar så "påhoppade" som Sverigedemokrater. Det avhållna EU- parlamentsvalet verkade också enbart handla om att till varje pris tvåla till Sd. Har våra politiker inte viktigare saker att ägna sig åt, som t.ex. att lyssna av vad deras väljare egentligen vill? Att Piratpartiet fick så många röster verkade inte bekomma dem det minsta. För mig framstår det som att alla etablerade partier ser Sd som det stora hotet. Varför skulle de annars lägga ned sin själ i att till varje pris smutskasta och misskreditera Sd med alla till buds stående medel och mer därtill?

Om man tänker efter så är det faktiskt Socialdemokraterna som har störst problem med att hantera att det går bra för Sd. Detta märks speciellt om man läser på s-bloggar. Det beror förmodligen på att Sd är vad S borde vara. Om man vill, så är det lätt att se att Sd´s politik är gammal hederlig socialdemokratisk politik med ett inslag av "mer makt åt folket" som S inte har förstått att människor faktiskt både vill och kan hantera. Den dagen S fattar detta, har Sd inte en chans. Tyvärr för Socialdemokraterna, kommer de inte att inse detta inom överskådlig tid.

2 kommentarer:

Karpstryparn sa...

Orsaken till agget är att Sverigedemokraterna säger sanningen om hur det ser ut i Sverige, och det får man tydligen inte göra enligt etablissemanget.
Med andra ord så vill etablissemanget, t ex riksdagspartierna, media m.m att Sverige ska förgöras och att det svenska folket ska bort.
Vad kallas detta för? Jo, folkmord.

Anonym sa...

Enormt bra skrivet, detta måste jag kopiera samt maila till mina vänner. Fast egentligen är det ju våra fiender som bör läsa detta.
midgardsjarlen.