torsdag 11 juni 2009

Europa+Afrika=Sant

Här kommer ett smakprov på ytterligare ett brev från Inger-Siv Mattsson till regeringen.

-Planerna för denna utvidgning på andra sidan Medelhavet har hemlighållits för svenskarna. I ja-sidans kampanjande för Sveriges EU-medlemskap sades så vitt jag minns inte ett enda ord om planerna på en Medelhavsunion. Hade dessa planer kommit till vår kännedom i tid hade Sverige förhoppningsvis stått utanför EU idag.

För att få veta sanningen om EU:s sydutvidgning är svenskarna tvungna att söka information utomlands.

Den franske presidentens och den brittiske utrikesministerns uttalanden kan väl knappast ha undgått den svenske utrikesministern. Frågan är varför den annars så talträngde hr Bildt inte nämnt något om dessa uttalanden i sina utrikespolitiska linjetal eller ö h t i något som helst sammanhang andats ett enda ord om en så genomgripande förändring av EU!

Utvidgningen innebär att hundratals miljoner araber får helt fri tillgång till Europa, eftersom den fria rörligheten omfattar även dem. Redan de nuvarande associeringsavtalen stadgar ju långtgående rättigheter för de araber som vill arbeta i valfritt EU-land. (3)

Påstådda konspirationsteorier är idag en realitet
De varningar - som makthavarna regelmässigt avfärdat som konspirationsteorier - har nu visat sig vara en mycket nära förestående verklighet. Detaljutformningen av Medelhavsunionen skall presenteras vid EU-toppmötet i Paris den 13 juli.

Uppenbarligen trodde herrarna Reinfeldt & Bildt m fl att sanningen inte skulle hinna ikapp dem!

För bara några månader sedan - i november föra året - sade den brittiske utrikesministern David Miliband öppet att "the European Union should expand to include the Muslim Middle East and North Africa."

Enligt Herald Tribune talade president Sarkozy redan i maj förra året om att "tiden är här för att bygga en Medelhavsunion mellan Europa och Afrika." Tidigare hade han beskrivit Medelhavsregionen som "en nyckel till vårt inflytande i världen."

Tror herr Sarkozy att ett närmande till araberna skall stärka hans och EU:s inflytande tror han förmodligen också att jorden är platt, att månen skall trilla ner, att storken kommer med de små barnen och tomten med julklapparna.

Araberna har ofta klagat över att "samarbetet är alltför eurocentrerat'. Särskilt Egypten har reagerat starkt mot vad man uppfattat som försök att pracka på arabländerna västerländska värderingar i paketform. De arabiska regeringarna kräver ständigt "större respekt för och hänsyn till arabiska värderingar och förhållanden." (4)

Frågan är vilka de "arabiska värderingar och förhållanden" är som vi skall visa större respekt för? Full frihet att utöva sin intoleranta och vidskepliga religion - inklusive den grymma halalslakten - har de ju redan liksom rätten att bygga moskéer varhelst det passar dem!

I klartext torde kraven på ”större respekt” därför innebära ”större respekt” för terrorism – t ex s k självmordsbombare, dödsstraff, offentliga avrättningar, inskränkningar i vår demokrati - inte minst i vår yttrande- åsikts- och religionsfrihet samt flagranta övergrepp mot mänskliga rättigheter, kvinnoförtryck t ex stening av kvinnor, könsstympning,tvångs- barn- kusinäktenskap, s k ”heders”mord, våldtäkt inom äktenskapet, gruppvåldtäkter mm mm.




Brevet i sin helhet går att läsa HÄR.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Allt detta vilket vi som håller oss bättre informerade än resten av Sveriges befolkning är bara så fruktansvärt och obeskrivligt katastrofalt. De grupper som i tid och otid vindögt skriker om likaberättigande mellan könen och kvinnors svåra situation grips av obegriplig tunghäfta så fort muslimernas kvinnoterror förs på tal. Har alla kvinnorättskämpar försvunnit ner i avloppstunnlarna där de sitter och vrider sina händer? Djävla hycklare!
midgardsjarlen

Pelle sa...

Kommentarer överflödiga. Håller med Jarlen till 100%.

Gammelsvensk sa...

Det värsta är lögnerna om att ingen medelhavsunion är på gång, när det varit bestämt sedan länge. Det mesta som handlar om EU, och är viktigt (och negativt) för oss, mörkas väl förstås.