onsdag 14 april 2010

Vi får allt se till att ta hänsyn!

Alla följer inte reglerna i Karlstads badhus
"Folk springer med skor på sig i omklädningsrummet i badhuset i Karlstad, badar med kallsingar under badbyxorna och sätter sig med klorluktande badbyxor i bastun vilket kan irritera allergiker, påpekar en Karlstadsbo."

Tänk så nonchalanta och egoistiska vi svenskar har blivit. Vi tar inte längre hänsyn till andra människor och vi struntar totalt i både lagar och regler. Allt detta nya kan naturligtvis vara jobbigt för de som har blivit fostrade på ett annat vis men det är visst bara att "gilla läget".

Jag undrar ändå varför inte personalen ser till att badgästerna följer reglerna? Om någon inte vill anpassa sig till detta så är det väl bara att avvisa vederbörande. Jag fick svaret på detta när jag kom lite längre i artikeln:

".....för vi ha så många olika kulturer i Sverige att ta hänsyn till, där man inte vill visa sig naken ens för samma kön."
Läs hela artikeln!

3 kommentarer:

Pelle sa...

En liten tanke bara. Om alla som inte uppskattar kalsongbadarna & andra icke läskunniga badgäster helt sonika går till kassan & kräver tillbaka sitt inträde för att regler inte följs så kanske,kanske det blev en liten diskussion på personalens fikarast. Nä,man blir så uppgiven. Det är en av anledningarna till att jag inte går till badhuset något mer.

Gammelsvensk sa...

Det är ingen dum tanke. Det är bara det att befolkningen är så kuvad när det gäller "den här sortens" problem att man är handlingsförlamad av rädsla för att kallas vissa saker.

Ann-Marie sa...

Det är bara att konstatera att vi som tycker lite annorlunda, dvs vi som tycker att det var bättre förr, vi är inget annat än nazistrasistfascistislamofober.