söndag 18 april 2010

Läs detta och må bättre, eller inte.

Efter detta inlägg på Isabellas blogg behöver inte något mer sägas. Aldrig tidigare har jag läst något som så bra beskriver hela tillståndet när det gäller
Sverigedemokraterna och vad vi står för vs etablissemangets dimridåer och smutskastning.

----------------------------

"Jag tror att det politiska etablissemangets skräck för att SD ska komma in i riksdagen, beror på att SD tänker avslöja de verkliga kostnaderna av den ansvarslösa massinvandringen för svenska folket. Lögnerna kommer röjas och skandalen vara ett faktum stort nog att behöva lämna landet för.

Inte bara det, utan vilka osannolika medel som försvinner in i det omätbara stora svarta hål som utgörs av bolagen som tar emot och omhuldar tex. de flyktingbarnen som bara i undantagsfall är vad de utger sig för att vara. Vilka äger de här bolagen, sitter i styrelserna och på vems uppdrag? Egentligen? Vilka beviljar alla frikostiga anslag till dem?
Kalla fötter går som kårar genom maktens korridorer.

Det är inte SD.s människosyn det är fel på, tvärtom. Det är bara en dimridå som puffas ut, för att ta fokus från det faktum att de etablerade partierna med allt extremare tydlighet profilerar en människosyn, som är allt annat än god."

Läs hela inlägget på Isabellas blogg

Inga kommentarer: