fredag 9 april 2010

Det är för längesedan dags att sätta ner foten!

När ska våra valda ombud börja lyssna på oss, sina arbetsgivare? Människorna som bor i närheten av Ramberget och Keillers park samt många andra i och utanför Göteborg, vill inte ha ett saudiarabiskt projekt i form av en jättemoské. När ska fega politiker och giriga entreprenörer komma till sans och inse att vårt land inte är uteslutande deras att nyttja för egen vinning? Varför ska minoriteten muslimer få sätta dagordningen i alla situationer där de har något som helst intresse? Beror det på något så enkelt som att våra styrande är livrädda och satsar på att det kanske hjälper att fjäska eller struntar de helt enkelt i om Sverige kommer att bestå efter att de själva fått sitt? Saudiarabien är ett rikt land som förmodligen skulle ha bättre förutsättningar att försörja de stackars "flyktingarna" som dessutom säkert skulle passa in i det samhället mycket bättre än de gör här eftersom de har både religion och värderingar gemensamt.

Många svenskar är idag väldigt trötta på politikers och så kallade humanisters behandling av människor som inte tycker som man ska. Hur stor procent av befolkningen som har förlorat tålamodet är inte lätt att veta men det känns som om mörkertalet kan vara gigantiskt. Varje dag förvånas jag över att ingen av de jag pratar med om Sd är negativ utan snarare tvärtom. De flesta är uppriktigt intresserade av att få veta vad det är som inte media vill att de ska veta.

Vi svenskar är ju kända för att vara lugna och eftertänksamma men nu är det hög tid att plocka fram våra dolda talanger när det gäller envishet, mod, ilska och framförallt förnuft. Det är inte skrivet i sten att politiker och andra besserwissrar skulle vara klokare än resten av befolkningen men tyvärr har de fått många av oss att tro att så är fallet. Vi behöver inte gå ut på gatorna och göra revolution men att stå för sina åsikter och berätta det för alla som vill lyssna kan göra mer än man tror. Om man blir av med en och annan bekant av den anledningen så vet man att det i alla fall inte var en vän.

3 kommentarer:

vinterbadaren sa...

Där satt den. Tackar för inlägget.
Fin schäfer du har förresten. Påminner mycket om min hädangågne Zacko.

Gammelsvensk sa...

Jag har skrivit om detta förut men jag blir lika arg varje gång ämnet dyker upp.

Fina schäfrar har jag många!
www.lill-dickas.se

vinterbadaren sa...

Fin-fint. Då kanske den femte schäfern inhandlas hos dig om några år.