torsdag 27 maj 2010

Bengt Westerberg hör visst till dem som vet bäst.

Migrationsinfo.se är en sida som uppenbarligen tillkommit för att stävja allt positivt intresse för Sverigedemokraterna. Det har dock gjorts en stor miss i sammansättningen av "tankesmedjan" FORES där allas vår Bengt Westerberg ingår. Han som tar från de fattiga och ger till sig själv. I alla fall indirekt.

Denna sajt har en sida för frågor och svar. Nedanstående är ett smakprov på hur det kan se ut.

Fråga: "Hur mycket pengar kostar all form av invandring (Flyktingmottagning, Skydds mm) Sverige årligen?"

Svar: "Hur mycket invandringen bidrar till eller kostar de offentliga finanserna beror på hur väl de utrikes födda integreras på arbetsmarknaden. Som det ser ut idag arbetar de flesta invandrare och därför kostar invandringen förmodligen ingenting."

Oj då! Detta hade jag missat.


Fråga: "Ni kallar SD för främlingsfientliga, men ni förklarar inte varför dem är det."

Svar: "När det gäller att ställa grupper mot grupper mot bakgrund av födelseland är detta ett framträdande drag i partiets politik."

Vem har talat om födelseland?

"Tankesättet genomsyrar också SD:s ekonomiska politik där man vill spara in pengar på den utrikes födda befolkningen."

Tänk vad man kan få Sverigedemokraterna att verka inhumana genom att smyga in luriga omskrivningar för vad det egentligen handlar om, vilket är invandringspolitiken. Inte att vi vill ta pengarna från "våra utrikes födda".

En annan sak som jag reagerar på är att man ibland visar statistik som gäller Sverige och ibland EU. Förmodligen för att hyfsa statistiken till invandringens fördel.

Den del som handlar om välfärden är också ganska intressant läsning. Där får vi veta hur svårt våra invandrare har det här i Sverige.
Migrationsinfo.se

Inga kommentarer: