lördag 8 maj 2010

Alla är lika mycket värda utom sverigedemokrater.

Idag har jag blivit utslängd på grund av att jag är sverigedemokrat. Hur vet jag att det var därför jag blev utslängd? Så här var det:

Vi var ett gäng sverigedemokrater som åkte till Sunne och Landstingsriksdagen. Väl där, delade vi upp oss för det var arrangemang på två olika ställen. Jag och Marita hamnade på idrottsplatsen där vi löste entrébiljett för att kunna komma in och se om vi kunde dela ut Sd-kuriren inne eller om vi skulle vara på utsidan. Vi gick ett varv och konstaterade att det inte var lämpligt därför att det var mest utställare som tillhörde de "Sju partierna" och inte särskilt många besökare.

Vi gick och ställde oss vid ingången och hade säkert stått där en timme och delat ut tidningar när det plötsligt kom fram en kvinnlig funktionär (som hela tiden befunnit sig bara någon meter ifrån oss) och frågade vad det var för tidning. När hon hörde att vi var Sverigedemokrater, skulle hon gå och ta reda på om vi verkligen fick stå där. Hon försvann och efter en stund kom en manlig funktionär fram. Utan att säga ett ord lyfte han på en tidning och konstaterade därefter att vi inte hade något där att göra. Han pratade hela tiden med någon i telefon och det var tydligen någon överordnad för när vi gått en bit kom en kvinna och mer eller mindre knuffade oss därifrån samtidigt som hon röt att vi inte fick vara ens på parkeringen.

Jag kan förstå om det var så att vi inte fick stå och dela ut tidningen utan särskilt tillstånd men varför fick vi det så länge de inte visste att det var Sd-kuriren vi delade ut?

Innan vi blev utslängda hade vi i alla fall delat ut en hel del tidningar och dessutom råkat lägga ifrån oss några buntar här och där. Vi hade träffat på människor som gillade oss skarpt och vi träffade på sådana som fräste och kastade tidningen på oss. Detta var en helt ny upplevelse för både mig och Marita och det kändes väl lite jobbigt till att börja med men det var snart övervunnet tack vare sympatiska partikamrater.

När vi åkte hem efter att ha delat ut många hundra tidningar lite varstans i Sunne med omnejd, var vi på gott humör och tyckte att det varit ganska kul, fast ändå sorgligt att vuxna människor beter sig på detta barnsliga sätt. Hur var det nu med alla människors lika värde?

Nu har vi bunkrat upp med massor av tidningar och flygblad som Karlstads invånare ska få äran att ta del av framöver.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för att ni tar den otacksamma uppgiften, att sprida friska budskap i ett sjukt land. Hycklarna inom 7-partihelvetet vet att dom slagit knut på sig själva, och hatar därför allt vad sanningar heter. Stå på er, på valdagen ska lögnarna få ett helvete.....Blodsven

Gammelsvensk sa...

Hycklare och lögnare skriver man gärna under på. Hatet lyser också igenom hos somliga, vilket vi fick se prov på igår, men jag undrar om inte rädslan är den främsta orsaken till hur de beter sig. Vi börjar bli många nu.