söndag 29 mars 2009

Väntar med spänning på nästa avsnitt.

Ja då har jag avlyssnat det första programmet i trilogin om Sverigedemokraterna. Att dagens journalister inte direkt kan kallas stjärnor kan man väl konstatera men av detta program blev platt intet.

En inledande beskrivning av vad Sverigedemokraterna varit och blivit var för många säkert inga nyheter. De inspelade "snuttarna" från möte/fest var inte heller särskilt revolutionerande. De bestod till största delen av några få plumpa försök till skämt vilka redan finns att ta del av i Expressen. Vad de handlade om var väl till viss del sanningar som man inte får yttra enligt den politiska korrektheten.

Om detta var en mjukstart och att vi kan vänta oss värre sensationer framöver återstår att se. Detta avsnitt inverkade, i alla fall inte på mig, speciellt upprörande.

Om någon hade gjort nittio timmars hemlig inspelning hos vilket som helst av de etablerade partierna så kan jag slå vad om att det hade avslöjats avsevärt mycket värre saker.
Någon som sätter emot?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det vadet kan bara en idiot anta! Vi minns väl valstugesnacket, där tongångarna blev sanning isället för PK-dravel..hehe..Blodsven

Anonym sa...

Oddsen för att de någonsin skall chikanera andra partier lär väl ligga på 1milj:1. Fegisarna.
midgardsjarlen