lördag 7 mars 2009

Bortskämda skitungar?

Ja så har det urartat igen. Det var förmodligen ingen som trodde något annat. Det som "Stoppa matchen-anhängarna" ägnar sig åt kan man kanske kalla demonstration även om vissa delar inte är så trevliga. De palestinska representanterna hade som vanligt svårt att hålla inne med sitt uppenbara hat mot alla judar. "Bojkotta Israel, mördare,de dödar våra barn" är deras slagord.

När de "maskerade svartklädda" sedan ansluter sig så blir det något helt annat. Då börjar de sedvanliga attackerna mot polisbilar, hästar och annat som de tycker sig kunna angripa eller vandalisera för sitt höga nöjes skull. Enligt mitt sätt att se så är dessa inget annat än ett gäng bortskämda skitungar som ser detta som ett sätt att roa sig. Deras s.k. ideologi är bara en dålig ursäkt. Det är svårt att urskilja några vuxna sympatisörer i deras s.k. demonstrationståg.

Nu verkar det ju som om det inte urartade helt och hållet. Kanske beroende på att polisinsatsen var ganska massiv denna gång. När ska man se till att stoppa den här leken för gott? Detta kostar miljoner av våra skattepengar. Nu kanske det heller inte är över för denna gång. Helgen är ju inte slut än.

Inga kommentarer: