söndag 15 mars 2009

Sverigedemokraterna borde ha varit med.

Politikerna eniga – men var är mångfaldsförslagen?

Karlstads kommunpolitiker är rörande överens om att det är jättebra med mångfald. Det kunde ingen tvivla på som lyssnade på de sex manliga och en kvinnlig politiker, alla med helsvenska namn, som på torsdagen satt på Karlstads universitet och diskuterade vad Karlstads kommun kan göra för att främja denna mångfald.

Det var en av programpunkterna i de just nu pågående Mångfaldsdagarna, som universitetet, studentkåren och kommunen arrangerar. Läs här

4 kommentarer:

Anonym sa...

o/t Härligt att se hur du fick iordning på sidan. Det blev ju hur bra som helst Gammelsvensk!

mvh jorma

Anonym sa...

Tackar ödmjukast! Du vet hur man får folk på gott humör.

Anonym sa...

Du är redan i mina bookmarks nu. Skall besöka dej dagligen som jag gör hos t ex Varjager och Rakryggad m fl. Ang. inlägget fr Karlstad är jag både förvånad, ej förvånad och häpen. I nämnd ordning, försöker dom ge sken av att dom är demokratiskt sinnade genom längta efter SD? Att dom kysser andra kulturer så ihärdigt i baken står ju alltid skrivet över deras nunor. Importera "nysvenskar" från Slöddertälje. Satt dom och söp på mötet eller är dom alltid såna? Ackja, vilka tokstollar och gallkossor.
midgardsjarlen

Anonym sa...

Hej och välkommen Midgardslarlen!

Man undrar ju om de önskade sig Sd som budbärare för sina egna egentliga åsikter eller om dessa skulle vara med i egenskap av "de skyldiga".

Jag tror att vi skulle få höra helt andra åsikter från flertalet av de medverkande om de faktiskt hade tagit sig en "tuting" eller två.