onsdag 11 mars 2009

Risk för hjärnblödning!

Tänk att man ska behöva bli skitförbannad varenda gång man råkar höra på nyheter. Nu är det lärarnas tur att få stryka på foten. Redan idag är det risk för tusen lärare att förlora jobbet och det enda skolministern har att säga är "vi kommer att lägga förslag i vårbudgeten". Konsekvenserna för eleverna, och förmodligen Sverige i framtiden, kommer att bli stora.

Nu har finanskrisen snart drabbat allt utom, såklart, de som skor sig och samlar i ladorna på skattebetalarnas bekostnad. Och så naturligtvis invandringen. Vi har inte bara helt öppna gränser, vi åker och hämtar folk också. Här ska minsann inte sparas. Kan det bli någon ände på vansinnet eller är "de som bestämmer" alltför korkade för att begripa att det barkar åt helsike? Förstår de inte vad de håller på med eller skiter de i det och ägnar sig åt att se om sitt eget hus? Tänker de inte över huvud taget på sina efterkommande eller satsar de på att köpa sig plats på en annan planet?

Det kan inte vara nyttigt att bli så här arg. Man kanske ska gå ut i skogen och skrika och rulla sig i snön. Det är säkert lika verksamt som att försöka påverka "etablissemanget".

2 kommentarer:

Berit sa...

Se det från den positiva sidan. Behåll barnen hemma och undervisa dem där. Med det material som finns tillgängligt på bibliotek och via internet är det inte alls svårt. De får en högklassig utbildning UTAN politisk indoktrinering och lär sig att tänka självständigt.

Gammelsvensk sa...

Jag hade just de tankarna när mina barn gick i skolan. Eftersom det inte lät sig göras så fick man trots det försöka göra självständigt tänkande individer av dem.
Tyvärr finns det alltför många aningslösa föräldrar och de blir ständigt fler.