måndag 29 mars 2010

Maria Ferms logik förstår jag inte?

På Sourze skriver Maria Ferm(Mp) i en artikel om hur hemskt det är av regeringen att planera barnhemsbyggen i Afghanistan. Hon anser att anledningen är att anpassa sin politik för att inte de "främlingsfientliga" ska få några poäng. Anledningen håller jag fullständigt med henne om men det är också allt. Ordet främlingsfientlig lyckas hon dessutom klämma in inte mindre än sju gånger i denna, inte särskilt långa, artikel.

"Varje år kommer många ensamma barn till Sverige och söker asyl. Många har upplevt traumatiska händelser både i sina hemländer och under flykten till Sverige."

Vet Maria Ferm saker som ingen annan vet? De s.k. barn som kommer hit har ju oftast ingen identitet så ingen, förutom hon då, kan veta med bestämdhet hur gamla dessa är, var de kommer ifrån eller hur och under vilka förhållanden de har tagit sig hit.

Jag förstår inte hennes typ av "logik".
Läs artikeln

5 kommentarer:

Lappri sa...

...jo, det var ett väntat utspel av en marxist (Maria Ferm). För att förstå deras tankegångar måste man hålla i minnet att invandring är ett redskap för att bryta sönder det förhatliga västerländska samhället. Den politiska ideen om det mångkulturella samhället är endast en metod och har ingenting med att tex så kostnadseffektivt som möjligt hjälpa så många människor som möjligt. Maria Ferm slår givetvis bakut när hon inte kan använda sig av sina spelbrickor, förlåt! - sina invandrare här på hemmaplan.

Anonym sa...

Britt! Det går inte att förstå en liten nippertippa som inte har ett uns logik i hjärnan. Är jag rätt underrättad handlar det om en bortskämd överklassfjolla, som aldrig har varit i närheten av ett hederligt arbete. Hade det funnits ett uns av logik, hade näbbgäddan frågat sig varför dessa "barn" alltid är yngre män utan pengar och identitet som tar sig jorden runt till det kalla Sverige. Svår tankegång för en flummig miljömupp som glider omkring och leker världsförbättrare....Blodsven

Gammelsvensk sa...

Jag förstår inte riktigt vad denna Maria egentligen har för kvalitéer? Hon har dålig koll på det hon skriver om och som debattör i Vällinge var hon ju en riktig katastrof.

vinterbadaren sa...

@Gammelsvensk

Den fd narkotikamissbrukaren Maria Ferms enda "kvalite" är Politiskt Korrekthet!

Arma Fosterland!

Camilla sa...

Det är väl ganska solklart att ett barnhem i afghanistan inte "duger" åt ett svenskt barn men borde "duga" åt ett afghanskt barn. För varför ska barnhemsbarn flytta till andra sidan jorden för att få bo i ett tryggt barnhem? Tror inte hon tänkte själv på vad dumt det blev..i vanlig ordning :)