fredag 12 mars 2010

Detta var väl väntat.

Nu är det klart för moskebygget nedanför Ramberget i Göteborg. Det är kanske inte något "fult" bygge men det känns nog ändå lite malplacerat i en svensk stad och därtill kommer oron för vilken form av islam som kommer att utövas här. Det påstås ju att det finns olika inriktningar av denna religion. Saudiarabien är finansiär så man kan väl anta att saudierna kommer att vilja vara med på ett hörn och de är väl inte kända för att vara särskilt moderata i sin framtoning. Undrar om minareten är obligatorisk för utseendet för den är väl inte tänkt för böneutrop?



Här kommer den nya mosken att ligga och man får väl hoppas för grannarnas skull att det inte blir några böneutrop. Om det så småningom skulle bli det, vilket väl inte är helt uteslutet, kommer antagligen de svenska hyresgästerna att hinna bytas ut mot muslimska sådana, om det inte redan är gjort.

3 kommentarer:

Anonym sa...

När jag var till sjöss i min ungdom och hamnade i arabländer, var man jävligt tacksam när man lämnade skiten. Dagens politikerarsel har inte en susning om vad islam handlar om, och har dom det så måste dom isåfall vara mutade utav helvete. Jag kan knappt tro detta är sant...Blodsven

Gammelsvensk sa...

Det är så sorgligt att andra religioners byggnader högprioriteras medan våra egna kristna sådana rivs eller görs om till cafe´ eller mottagning av invandrare.
http://vf.se/Nyheter/Varmland/Bygga-om-eller-bevara-100312.aspx

Anonym sa...

Betänk dessutom att dessa hönsarsel som godkänner skiten, aldrig i helvete skulle ifrågasätta varför det inte får byggas kyrkor i ökenhelvetet...Blodsven