fredag 12 mars 2010

Gillar vi inte våra egna regler så finns alltid utrymme för att strunta i dem.

"Riksdagsbeslutet att kalla massakrerna på bland andra armenier för folkmord innebär inte att det är Sveriges linje som stat, framhåller folkrättsexperten Ove Bring. Regeringen måste inte rätta sig efter beslutet. (TT)"

-------------------------

Detta är väl något för regeringen att ta fasta på. Det vore ju inte alls förvånande om våra kära "företrädare" skulle hugga direkt på en möjlighet att ändra ett fattat beslut som visat sig gå stick i stäv med vad de egentligen strävar efter. Då måste man ju låta majoriteten stå tillbaka för minoriteten eftersom de senare alltid vet bäst och Turkiet måste vi ju bara ha med i EU. Vad är det för konstiga lagar och förordningar vi har i Sverige. Det verkar som om allt är anpassat för att kunna göra avsteg när så anses behövas. Varför betalar vi en massa människor för att bara sitta och värma stolar och trycka på knappar till ingen nytta?
Jag tycker inte att Turkiet ska med i EU och jag tycker att ett folkmord på kristna ska erkännas men jag anser kanske inte att just den här frågan ska röstas om i Sveriges riksdag utan hade nog bättre hanterats av människor med adekvata kunskaper.

Inga kommentarer: