torsdag 29 oktober 2009

Våra svekfulla politiker berättar inte hela sanningen!

Ikväll ska EU bestämma om Vaclav Klaus ska få sitt undantag från Lissabonfördraget. Om han skriver på fördraget så är det fritt fram för EU att ta över Europas nationer helt och hållet.

Jag hittade denna artikel som berättar att många delar i fördraget ännu inte är fastställda och alltså kommer att bestämmas först efter att alla skrivit på. Våra "gulliga" politiker har alltså inte en aning om vad de godkänner.


"Ett läckt EU-dokument avslöjar att mycket av Lissabonfördraget är oklart och kommer att beslutas först efter att alla länder har godkänt det. Dessa beslut kommer alltså att tas först efter den tidpunkt när den svenska riksdagen avser att godkänna fördraget. Riksdagen kommer inte att veta exakt vad de röstar ja till."

Läs Open Europes pressmeddelande här:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja inte fan behöver bedragarna inom EU-helvetet oroa sig över att få dåligt pröjs! Det är väl huvudsyftet med EU, att asgamarna ska roffa åt sig orimliga arvoden utan att behöva stå till svars för sin idiotpolitik. Bara att skylla på att besluten tagits på "demokratiska" grunder av några andra...Blodsven

Gammelsvensk sa...

Blodsven;
Kan du begripa vad det är som har gjort människor så giriga och maktgalna? De är väl små ynkryggar som måste skaffa sig lite "konstgjort" självförtroende.