fredag 23 oktober 2009

Sverigedemokrater - Sveriges paria?

Sverigedemokrater beskylls dagligen för att vara främlingsfientliga,rasister, lågavlönade,obegåvade och obehagliga i största allmänhet. Det finns säkert en hel del människor som gärna skulle förpassa oss ur landet om de hade möjlighet. Vad är det då som gör att det är legitimt att säga saker om, och göra saker mot sverigedemokrater, som man aldrig skulle drömma om att göra mot andra människor? När någon säger någon negativ sanning om invandring eller invandrare så är det numera kriminellt men detsamma gäller inte när detta, eller värre saker, sägs om sverigedemokrater. Eller för den delen svenskar i allmänhet. Det påstås ofta att s.k. främlingsfientlighet bottnar i rädsla. Vari bottnar då denna avsky för den "svenska" grannen, som råkar ha avvikande åsikter när det gäller politik?.

I både svt och tv4 sitter man dagligen och spyr sin galla över Sverigedemokraterna i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Detta är nu ett lika stående inslag som väderleksrapporten är i nyhetssändningar. Man kan gott säga att det börjar bli fruktansvärt löjligt. De här åsiktspanelerna, som liksom kocken är ett måste i många program, verkar också vara handplockade med intentionen att de ska tycka så lika som möjligt.Fast bara om Sverigedemokrater förstås.

Igår visade man på nyheterna att Sverigedemokraternas motsvarighet i England fått vara med i ett Tv-program. Där verkar befolkningen vara ännu mer rabiat än i Sverige. Kan det bero på att de har en annan mentalitet än svenskar? Vi och engelsmännen kanske inte är helt lika. Men det kan väl inte vara så att folk i olika länder skiljer sig från varandra. Vi är väl alla lika, eller?

3 kommentarer:

Openeyes sa...

Detta börjar mest likna en parodi, men det skrämmande är att dåliga sådana brukar framkalla irritation.

Men det är kanske är våld dom försöker provocera fram, antingen så att dom slipper ljuga om SD eller att det inte finns några kvar som törs representera partiet.

Milla sa...

Jag håller med föregående talare. För media måste ta på sitt samvete om en sverigedemokrat får sätta sin hälsa på spel pga denna hetsjakt. Snacka om att dom triggar upp stämmningen på ett farligt sätt.

Men vi kan nog alla vara ense om att citat från filmen Rocky Balboa som Björn Söder anv nere i Skåne i helgen stämmer på oss SD-are

"Det handlar inte om hur hårt du slår. Det handlar om hur hårt du kan bli slagen, och fortsätta röra dig framåt. Hur mycket du kan ta, och fortsätta röra dig framåt. Det är så du vinner.”

Björn sa...

Att vara i minoritet kan ibland vara en fördel, då kan man nämligen hävda att man är utsatt för diskriminering. Just nu anser pensionärerna i Sverige att de är diskriminerade i förhållande till dem som har en fast arbetsinkomst - olika skatteskalor. Dessa pensionärer har ingen aning om att det finns en annan grupp svenska pensionärer som flyttat ut från Sverige. Denna grupp är den som är mest drabbad av Riksdagspartiernas förtryck.

Att samtliga Riksdagspartier medvetet plågar den senare gruppen är inte på grund av att de är elaka, utan därför att de helt enkelt inte bryr sig. 75.000 pensionärer utomlands har inte tillräckligt inflytande vid ett Riksdagsval, så tyckts man resonera.

Vi och många andra som betalar skatt i våra nya hemländer tycker att det räcker att betala skatt där vi bor - det gäller ju flertalet som flyttat till Frankrike och Portugal.

Har man valt en annan plats att bo på, drabbas man av en Särskild INKomstskatt för utlanssvenskar - SINK. Det intressanta är att för skatten på 25% skatt som man betalar, får man enbart äran att rösta i riksdagsvalet vart fjärde år. Inga typer av bidrag, typ bostadstillägg utgår, inga avdrag tillåts! Här kan man tala om vara paria i pensionärskollektivet.

Emellertid - det finns en väg ut ur förtrycket - att begära att få slippa det svenska medborgarskapet. Då behöver man inte längre bidra till att skapa välstånd i Sverige, utan att få ta del av EN ENDA FÖRMÅN.

Om ett år är vi fria och vi kommer inte att ge någon röst till något förtryckarpartier - Riksdagsparterna!