söndag 15 februari 2009

Gert Wilders tal översatt till svenska

”Mina damer och herrar, jag vill tacka er oerhört mycket.

Tack för att ni bjudit in mig, tack Lord Pearson och Lady Cox för att ni vill visa Fitna. Medan andra tittar åt annat håll så förefaller det som om ni förstår Englands sanna tradition och förpliktelser, att den engelska flaggan fortfarande står för frihet.

Detta är ingen vanlig plats, inte bara ytterligare en av Englands turistattraktioner. Detta är en helig plats. Detta är alla parlaments moder och jag är mycket ödmjuk nu när jag står här för att tala inför er.

Det kanske finns en del moderata muslimer, men det finns ingen moderat islam. Islam kommer aldrig att förändras därför att den är för evigt byggd på två fundament, två grundläggande trossatser, som aldrig kommer att ändras eller försvinna. Först har vi Koranen, Allahs egna ord, som skall följas oavsett tid och rum. Och för det andra har vi al-insal al-kamil, den perfekta människan. Muhammed är modellen och hans gärningar skall kopieras av alla muslimer. Och eftersom Muhammed var en krigsherre och en erövrare förstår var och en vad som väntar oss.

Islam betyder underkastelse så av den anledningen behöver det inte råda några oklarheter om vad målet är. Målet är givet. Frågan är bara om det engelska folket med sitt ärorika förflutna längtar efter denna underkastelse.

Vi ser hur Islam sprider sig i västvärlden med otrolig fart och kraft. England har upplevt en stark ökning av antalet muslimer. Under de senaste tio åren har den muslimska andelen vuxit tio gånger snabbare än den övriga befolkningen. Detta har medfört ett enormt tryck på samhället. På grund av de engelska politikerna, som alla har glömt bort Winston Churchill, finns det knappt något motstånd kvar i England. Ni har gett upp, ni har underkastat er.

Läs hela talet på "Östra Ölands fria horisont".

Inga kommentarer: