onsdag 13 januari 2010

Är de bara lite gladare så är det inget problem.

Det blir bara sämre och sämre inom vården. Nu får personalen ändrade arbetstider p.g.a. att man inte längre har råd med samma personaltäthet. De anställda ska hädanefter arbeta varannan helg och får dessutom gå tillbaka till det vansinniga systemet med "dubbla turer". Detta innebär att man får jobba från åtta på morgonen till tio på kvällen med två timmars ledighet mitt på dagen. Vad ska man hinna uträtta på dessa två timmar mer än att äta? De här arbetspassen hade man förr i tiden inom sjukvården och gissa om de anställda var glada när de försvann.

Peter Kullgren Kd skyller neddragningen av personal på finanskrisen. Kan det inte finnas någon annan anledning till att pengarna inte räcker till? Det händer ju ganska mycket i Karlstad som kostar pengar men det kanske är viktigare än sjukvård.

På frågan om vad man kan göra åt detta svarar han att vi måste göra Karlstad till en attraktivare stad och personalen ska vara gladare.

Så enkelt var det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tror ärligt talat att denne Peter Kullgren är totalt omedveten om hur verkligheten ser ut! Invandringens och det politiska systemets övergripande kostnader är förmodligen världens mest kostsamma idiotprojekt. Att förklara det för en politisk broiler från KD....Blodsven

Gammelsvensk sa...

Vi har en ordförande i stadsbyggnadsnämnden i Karlstad som håller på att bygga sönder hela Karlstad och den kostar nog också en hel del. Han vill på detta sätt locka nya människor till staden. Vi som redan finns här är det inte så noga med.