tisdag 16 november 2010

Upprop!!

Nu går vårt land med raska steg mot undergången. Våra kära politiker i Alliansen och vänstern tänker slå sista spiken i kistan genom att ändra vår grundlag till förmån för EU. Vi kommer därefter att vara helt i händerna på denna monsterunion. De rusar nu fram med raketfart för att kunna få igenom denna ändring utan att svenska folket ska hinna reagera nämnvärt.
24 November faller bilan!

De ändringar som är föreslagna medför i huvudsak följande:

* Det blir svårare att gå ut ur europeiska unionen om svenska folket så skulle önska eftersom det kommer krävas en förändring av grundlagen innan så kan ske. Därmed urholkas svenskarnas möjlighet att påverka sin egen framtid.
* Mångkulturalismen befästs i och med att skrivningarna i grundlagen om att främja etniska, kulturella och religiösa grupper blir tvingande. Därmed befästs den politik som förts i snart 40 år och som vi menar varit katastrofal.
* Betydelsen av det svenska medborgarskapet urholkas i och med att utlänningar i stort jämställs med svenska medborgare och därmed åtnjuter samma rättigheter. Dessutom försvinner kravet på svenskt medborgarskap vid anställningar av känslig karaktär, vilket innebär att utlänningar tillåts ha viktiga och samhällsbärande positioner.


Skriv på detta upprop och tipsa så många som möjligt!
http://upprop.nu/UPEQ

Inga kommentarer: