måndag 28 september 2009

Ingen gillar en besserwisser!

Idag har jag lyssnat lite på ring P1. Jag har väl aldrig varit stormförtjust i Teppas Fogelberg men idag blev jag nästan illa berörd av hans sätt att "bete" sig mot de lyssnare som ringde in till programmet. Det pratades en del om tro och han raljerade och ifrågasatte nästintill personernas intelligens. En kvinna hade känt sig kallad att åka till Afrika för att göra en insats för utsatta människor och det påstod Teppas endast berodde på att hon ville yvas över sin egen godhet. Hur kan han vara så säker på att det var det som var motivet?

En pensionerad kvinna pratade om hur illa hon tyckte om människor som skaffar katt på sommarnöjet och efter semestern lämnar den vind för våg.Så kallad sommarkatt. Hon ägnade sin tid åt att hjälpa hemlösa katter till en bättre tillvaro.Detta ansåg uppenbarligen Teppas vara enbart löjligt och uppmanade henne att istället lägga sina omsorger på de hungrande på Afrikas horn. Dessa nämnde han för övrigt hela programmet igenom men jag hörde inget om vad han själv bidrar med.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Självgoda översittare som Täppas & co kan endast bli anställda av vänstermaffian, vilka dessutom tvingar oss att avlöna fåntrattarna. Samtliga dessa "godhetsapostlar" tar alltid bra betalt, när dom ska vara nåt jävla dragplåster till något meningslöst jippo. Skulle vara jävligt intressant att veta hur mycket dessa fjantar jobbar ideellt för den goda sakens skull...Blodsven

Gammelsvensk sa...

Det vore också kul att veta hurpass lukrativt det är att sitta och vara otrevlig i media. Jag antar att han inte enbart gör det för sitt höga nöjes skull.

Anonym sa...

Ge dig fan på att det är bra pröjs! Dessutom vet dessa äckel så jävla väl, vad som ska sägas för att passa etablissemanget. Då talar vi naturligtvis ALDRIG om att säga obehagliga sanningar...Blodsven