torsdag 2 juli 2009

Så här enkelt är det Mona!

Så här tycker Mona Sahlin.
– Ska vi klara välfärden i framtiden måste vi både vilja, kunna och orka jobba en längre tid än vad som sker i dag.

Och så här tycker Webmagasin Rebell
1. Om fler behöver jobba, se till så dom hundratusentals arbetslösa invandrarna i Sverige i första hand tvingas ut på arbetsmarknaden. För att uppnå detta drar man helt sonika direkt in allt vad bidragsförsörjning heter för dom i arbetsför ålder. Skall svensken tvingas flytta för att få ett jobb och behålla sin rätt till ev. A-kassa skall detta gälla blatten också. Arbetslinjen skall gälla ALLA! Allas lika värde, allas lika rättigheter och ALLAS LIKA SKYLDIGHETER!

2. Upphör omedelbart med egentillverkade tolkningar av vad ordet "flykting" egentligen innebär. Gå strikt efter vad som dikteras i den av Sverige ratificierade Genevekonventionen från 1951. Sånt trams som humanitära/särskilt ömmande skäl skall tas bort ur all hantering av "flyktingars" rätt att få stanna i Sverige. Begreppet permanent uppehållstillstånd skall endast användas i speciella fall, inte som nu när det är de facto-standard.

3. Sätt stopp för den sinnessjukt generösa anhöriginvandringen! Det är ett hån mot det svenska folket när man ser hur en "flykting" inom några år genererat 10 personer till som inte ens behöver ha några speciella skäl för stt få stanna förutom att befinna sig i ett släktskapsförhållande till Ahmed eller Fatima.

Genomför dessa enkla och för svenskarna så rättvisa förändringarna så har vi inom några år tillbaka den svenska välfärden UTAN att behöva tvinga svenska pensionärer att jobba längre och skatta högre och UTAN att behöva importera utomeuropeiska diskare, städare och liknande som skall "rädda" den svenska välfärden i förhoppningsvis samma takt som deras arbetsovilliga landsmän konsumerar upp den......

2 kommentarer:

dan åke sa...

i tidningen nationell idag kan man läsa hur transportstyrelsen ger flygtillstånd och flygbolag annonserar om att flyktingar vill ha möjlighet att kunna PENDLA mellan sverige och sitt hemland!

Gammelsvensk sa...

Det är klart att vi ska underlätta för dem när de vill bege sig till helvetet. För det var väl så det var, eller?