lördag 13 november 2010

Det krävs något alldeles extra för att klara en debatt med sverigedemokrater!

Ikväll har jag sett hela den allmänpolitiska debatten om invandring i riksdagen. Jag blir alltmer imponerad av "våra killar" i Sd som överhuvud taget orkar debattera med alla förprogrammerade robotar från de etablerade partierna. De flesta var för mig helt okända personer så man fick intrycket att det inte är så noga med just denna fråga utan man skickar fram vem som helst. Eller är det så att Sahlin, Rheinfeldt och co inte vill utsätta sig själva för risken att framstå som icke kapabla att hantera detta "främlingsfientliga" parti som fler och fler tänkande svenskar sympatiserar med? Samma frågor ställdes av i stort sett alla och ingen av dem verkade veta något utöver vad som stod på det papper de läste från. Därför stod de sig slätt när de utsattes för argumentation som de inte var tränade för.

William Petzell och Kent Ekerot är båda så insatta i dessa frågor att det är omöjligt för övriga partier att debattera med dem. Det finns helt enkelt inga vettiga motargument.

Debatt 1-10

2 kommentarer:

Blodsven sa...

Exakt, det finns inga vettiga motargument. Fast värre ändå: Det finns tamejfan inte särskilt många vettiga personer där heller. Att höra folkpartisten Gunnar Andren svamla o famla, gör att man skäms som svensk över vetskapen att det sitter såna jävla högavlönade fåntrattar i våra högsta instanser. Tack vare idioter som dennne pajas, så vet vi iallafall vad det beror på att det ser ut som det gör i dårhuset...

Gammelsvensk sa...

Jag antar att topparna vill styra och ställa på egen hand och då är det behändigast med inte fullt så skärpta "medarbetare".